EXAMEN

Efter två år fyllda av äventyr kom dagen då vi alla i klassen går skilda vägar. Vi går ut som färdigutbildade trädgårdsmästare. Många frågor, många funderingar, många aha-upplevelser, många tentaplugg-stunder, många studiebesök och mycket mer därtill. Jag är supernöjd med vad utbildningen har gett mig. Fått många mentorer och vänner under resans gång. Blivit bekant med många växter och har fått ta del av många platser jag aldrig trodde jag skulle få se. Nu börjar det som är mest roligt. Att börja jobba på riktigt, ser med spänning var jag kommer att hamna. Ett stort tack till alla som gjort resan möjlig och till alla man mött på längs vägen.

Allt började med en omöjlig dröm och en obeskrivlig längtan. Ser med tacksamhet tillbaka och med längtan på vad som ligger framför.

En av utbildningens höjdpunkt var alla klassvänner. Passade på att samla alla signaturer på en spade jag köpte från Artilleriet. Som en gästbok fast lite roligare. Kommer att hänga upp spaden på väggen som ett minne från alla fantastiska personer i klassen.