Höstbröllop

Från förra årets highlighter. Går du i tankarna att resa utomlands? Nu kan du göra det fast åka inom Sverige och åka till Mellbystrand, till kanske en av de finaste kusterna, och omgivningen är av guld. Året runt. Där finns en av mina favoritväxter, sandrör. Fick även bonusen att fota lite under ett bröllop där för en av mina närmaste vänner. Dubbelglädje. Se hur vinden griper tag. Finns inget som överträffar havsbriser.  

IMG_7997.jpg

Brudbuketter, det tyngsta artilleriet som kan skapas. Ser ut som att det är Hortensia, Dahlia, Nejlika, Vallmo, Tistel, blodtopp, fiori & stjärnflocka med mera. Kolla in det du gillar och se om du kan återskapa. Finns massa sorter så det gäller att bara att kolla in. 

IMG_7986.jpg

Här ser ni Sandrören, som växer längs sandiga havstränder.

IMG_7928.jpg
IMG_7924.jpg

Böljande former omger hela kusten. 

IMG_7892-2.jpg
IMG_7867.jpg
IMG_7815.jpg
IMG_7888.jpg
IMG_7838.jpg
IMG_7746.jpg