CHELSEA FLOWER SHOW

Här kommer ett inlägg som inte kom upp mitt i våren & sommarens rush. Det var en enkel dröm & tanke som tändes förra hösten, dit vill jag åka. Vår perennlärare hade varit där. Tänkte direkt. Det låter soft. Jag köpte biljetter i januari för att åka hit den 23 maj. En av europas bästa blomstershower. För dig som gillar blommor. Det var jag och alla pensionärer, nja okej inte riktigt.

De gör det och lite till, för att inte fastna på lagom nivån. Foodtrucks, konserter, visningsträdgårdar, samt alla visningsträdgårdar och som också delade ut manualer på hur växterna som var med. Alla trädgårdar hade även ett budskap vilket var spännande. Det tog 10 timmar på mässan för mig att gå igenom allt. Fick även massa trevliga samtal med andra trädgårdsmänniskor.

Jag lämnade London med inspirationstanken full.  Hit vill jag åka igen, igen och igen.