GRÖNA BLADVERK

Nu var det dags för nästa del av praktiken. Man fick ju välja och kontakta själv. Så visst var man nervös. Ellerfall. Ett företag som jag blev tipsat av John. Det visade sig att jag inte skulle få ångra någonting. Fick haka på ett härligt Göteborgsgäng. Gröna bladverk. Som är både kreativt, kunnigt, energifyllt. Å framförallt vilka härliga personer. De lärde mig så mycket. Fick jobba med lite olika personer.  Fredrik, Clas, Mathias & frida. Mathias hade stark känsla för färg vilket var nice.

Vi gjorde kundbesök, riggade inför Malmö garden show som de skulle vara med i (de fick guld), planterade projekt som de hade planerat. Å mycket mer därtill. Lärde mig så mycket bara genom att lyssna.

Fick handfull tips som ej går att köpa för pengar. Men det bästa ska jag säga är alla härliga kundbesöken man fick och alla trädgårdar man fick se. Plus är ju att de allihopa bjöd på fika.

Gröna bladverk kommer man att sakna. Tack för vad ni lärde mig med trädgård.