JOHNS TRÄDGÅRDAR

Äventyret rullade vidare. Praktikdel 2. Nu på hemmaplan, och det kändes fantastiskt. Fick förmånen att få jobba tillsammans med en av de bästa. John Sjödin & hans företag Johns Trädgårdar. Som även har varit en inspiratör och förebild innan jag bestämde mig för att studera till trädgårdsmästare. Han är kreativ, effektiv och en sådan good feeling människa. Han lärde upp mig, vi planterade, vi åt bullar och han hade massor av roliga historier. Det här var lyx. Vi gjorde en massa härliga kundbesök och med honom fick jag göra min första plantering med perenner i Fiskebäck, där jag fick välja ut alla från början. Det var soft.

Han gav mig verktyg för framtiden och självklart femton kilo goda minnen. Han visade mig även Göteborgs smultronställen inom trädgård.

Tack John för allt.