Häng med på mitt äventyr! Se världen med mina ögon. Följ med på min resa när jag utbildat mig till trädgårdsmästare. Blev precis klar med YH Trädgårdsmästarutbildningen som ligger i Enköping, som är en tvååring utbildning. Tillsammans med en underbar klass var varje dag en fest. Det är detsamma med utbildningen som när du hittat en bra bok och bara läst några sidor och ser att hela boken ligger framför dig. Nu när utbildningen är klar har resan bara tagit sin start och mer fint ligger framför.

Jag kommer från Västkusten, kanske ett av de bästa ställena i Sverige. Men nu håller jag hus i Stockholm som är ett lika bra ställe.

Jag vill lära mig mer, och hoppas också att du får börja med du är och vad du har. Jag gillar att upptäcka och utforska. Jag är fortfarande nybörjare, och lär mig varje dag. Det handlar om att starta någonstans. Det viktigaste är viljan att lära sig. Jag hoppas den här sidan ska få inspirera dig och få dig laddad att jobba mer med allt som har att göra med trädgård och alla möjligheter som finns i skapandet av dessa.

 

 
SIGNATUR.001.jpg
 
 
 

0707493845

Niclas@bernehagen.se